Autókulcs

A hazai piacon számtalan féleségű, típusú, frekvenciájú, gombszámú, színű távirányító létezik, melyek másolása eddig kizárólag ezen berendezéseket telepítő szakcégeknél volt lehetséges.

Cégünk minden üzletében igénybe vehető a távirányító másolási szolgáltatás. A közel 500 féle, klónra másolható típus döntően lefedi a magyar piacot! Távirányító katalógus

Fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen távirányítók, illetve az ezekről készült másolatok gépkocsik távirányítójaként nem működnek és nem használhatóak, a motoros napernyők, redőnyök mozgatására szolgáló távirányítók körét pedig csak részben fedik le.

Üzleteinkben másolhatók mind fix, mind ugrókódos távirányítók, a 280-866 MHz-ig tartozó frekvencia tartományban. Arra is van lehetőség, hogy akár 4 db egy funkciós (egy gombos) távirányítót egyetlen 4 gombos távirányítóra másoljunk át. Így egy távirányítóval 4 különböző eszköz vezérelhető, akár fix és ugrókódos csatornák vegyesen! Ezt a lehetőséget hirdetjük “Programozás 4 az 1-ben” szlogennel.

távirányítók másolása, klónozása többféleképpen történhet, típustól függően:

  1. A fix kódos távirányítók másolása az üzleteinkben teljes körűen megtörténik és azonnal használatba vehetők.
  2. Az ugrókódos távirányítók esetében a távirányítóról-távirányítóra történő programozás, betanítás megtörténik, azonban jellemzően ezeket az eszközöket az “otthon” telepített rádió-vevőkhöz is hozzá kell hangolni.
    • Az összehangolás érdekében, cégünk minden esetben biztosít az elvégzendő “házi feladathoz” kapcsolódó leírást, vagy internetes elérhetőségről tájékoztatást.
    • Amennyiben valamilyen műszaki probléma lépne fel, a műszaki leírásban megadott telefonszámon, illetve a szerződéses partnereink a helyszínen, térítés ellenében elvégezik az összehangolási feladatot.
  3. Egyes ugrókódos távirányító típusok csak a telepítést végző cégnél másolhatók, így ebben az esetben információval tudunk segíteni a szakcég elérhetőségének tekintetében, illetve tudunk eredeti távirányítókat biztosítani.
  4. Országos adatbázisunk segítségével hathatós segítséget tudunk adni a távirányítók beazonosítása terén is. Itt jellemző probléma, hogy a használat során a távirányítókról mindenféle felirat, még a márkajelzés is lekopik, és így beazonosítása szakmai segítség nélkül reménytelen.