Ajándéktárgyak

Egyedi ajándéktárgyak

Kulcstartók, párnák, bögrék, pólók, kőtáblák stb. kaphatóak nálunk, amelyek csak az ön elképzeléseinek szabhatnak határt! Egyedi elképzelés szerint, képpel,mintával,logóval ellátva kérheti tőlünk az adott termékeket, amit rövid időn belül el is készítünk önnek.

Már előre elkészített sablonok alapján is vásárolhat egyedi ajándéktárgyakat, illetve szíves segítünk az Ön ötleteinek a megvalósításában is.

Egyedi ajándéktárgyakkal is rendelkezünk, melyeket saját képpel, felirattal lehet kérni ,de válogathatsz előre elkészített sablonjaink közül is. Az alábbi ajándéktárgyak közül választhatsz: póló, párna, szerelemlakat, bögre, cigaretta tartó, kulcstartók, nyakpánt, konyhai kötény, egérpad, pénztárca, plüssök, boros üveg ruha, kirakó, hűtőmágnes, nyakörv, kutyabiléta, esernyő, termosz, stb…! Mindezeket mellett egyedi Salgótarjánról készült képes, feliratos ajándéktárgyakkal várjuk a vásárlókat!

Legyen az egy idézet, egy-egy kedves mondat egyszerűen és könnyen megjeleníthető bármilyen ajándéktárgyon. Legyen szó fényképes könyvjelzőről, pólóről  vagy egyedi bögréről, ezek a kis feliratok mindenhol jól mutatnak. Természetesen fényképpel vagy fényképekkel kiegészítve még szebb és elegánsabb ajándék készíthető.

Egyik közkedvelt termékünk a fényképes kulcstartó, melynek egyik felén fénykép-, a másik oldalán pedig egy pár szavas üzenet jeleníthető meg. Fontos különbség a hagyományos műanyag kulcstartóval szemben, hogy itt közvetlenül a felületre van rányomva a kép és a felirat, így garantált annak tartóssága. A termék megrendelése során egy 4 soros szöveg adható meg, azonban nem szükséges minden a 4 sort kitölteni. Elég akár egy-egy szó is, pl: Szeretlek! vagy Hiányzol! stb…

Ezeket a szavakat mi minden esetben középre rendezzük és a kulcstartó szélességét figyelembe véve esztétikus méretben jelenítjük meg. Természetesen ez igaz bármely ajándéktárgyunkra. Ballagási ajándékoknál például elég akár egy osztály nevet megadni az egyedi bögre bármely sorában és mi azt automatikusan középre igazítjuk.

Vannak ajándéktárgyaink, ahol a grafika részét képezik a feliratok.

És hogy kinek is szánjuk az ajándékot…..

… mindekinek ! minden alkalomra, és persze (!) alkalom sem kell !